Berta Ursul

Pastissera amb més de 10 anys d'experiència treballant en restaurants amb estrelles michelin, hotels de luxe i pastisseries. Amb formació a les millors escoles d'hostaleria i pastisseria, així com formació acadèmica de Relacions Laborals i Ciències Empresarials.

Òscar Pérez

Director de restauració amb més de 7 anys d'experiència en cuines, restaurants i hotels de tots els nivells. Amb formació de cuina a l'escola Hofmann i de gestió hotelera a Les Roches. Amb estudis universitaris en Enginyeria Superior en Camins, canals i ports.

Equip de pastisseria

Per a poder fer realitat tots els nostres projectes, Gluttons també el formen els nostres ajudants i estudiants en pràctiques. Sense ells no podriem assumir tots els reptes que s'ens proposen durant el nostre dia a dia, així com tots els esdeveniments on participem.

Com és el nostre obrador?

En el nostre obrador treballem per a poder elaborar totes les nostres postres i per a fer realitat totes les vostres peticions. Això ho aconseguim treballant amb temperatura controlada, i amb tota la maquinària de fred necessària per a poder ultracongelar les nostres postres. Disposem d'abatedors de temperatura, càmera de congelació amb la fi de poder assegurar un emmagatzematge correcte i no trencar en cap moment la cadena de fred.